Tips på appar inom kategorin ridsport

Finns sjukt många faktiskt men tänker tipsa er om några jag använder och andra nyheter inom kategorin!:) Några känner ni nog starkt igen kanske men alltid nytt för nån!



Denna "app" laddas ner i din tidningskiosk gratis och ger dig chansen att beställa prenumerationer från hippson från appen. Enkelt ska det va och detta är en ganska ny sak vilket alltid är spännande. 



Hederliga Equipe. Denna app finns på appstore och kan laddas ner för 38 kr. Den innehåller allt du behöver till tävling och syftet är att du som användare ska lätt ha koll på allt från starttider till planerade tävlingar. Otroligt smart app!



Appen för den som vill ha koll skulle jag säga..;) I denna kan du skriva in hovslagartider, foderstater, mål och ha alla dina anteckningar på samma ställe, det är syftet, det finns många fler påminnelsefunktioner och andra smarta funktioner. Kostar 28 kr att ladda ner.


Detta är som hästnet fast i en enkel liten app! Finns hästannonser, begagnatsannonser, och meningen med den är att man enkelt och snabbt ska kunna hålla koll på dom senaste försäljningarna. Finns även på nätet och adressen där är hästplatsen.se. Appen är gratis.


Denna känner ni igen va? Horse piano! Smart när man ska fota hästen och vill ha en glad och nyfiken blick från hästens sida. Bara att klicka på tangenterna så hörs gnägg, Rozzo går på det!;)



Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback