GRIPEEEEN!!!

Nu kör vi!!


Nu bah draar jaa

Till stallet vetni

Ska klappa hest o kanske sitta på den.:| Video? Maybeee, maybeeee..

/Idao


Inför Gripen

Tänkte gör ett inlägg igår om vad vi köpte till gripen o sånt, men hann inte det dåå...
Tänkte göra det nu men jag har inte bilder på det som vi lämnade i stallet...:/

Men vi kör på ändå! (Skriver på mobilen, så bilderna ligger inte i ordning..)

Jag hade skrivit lista över det som behövdes köpas o på den stod det högst upp:

"Vita ridbyxor". Joo, jag har ett par som inte funkar längre.. Dom som sett dom vet nog vad jag menar...;) Uttöjda, illasittande, missfärgade o fläckiga.. Aa, tänkte att det vore bra att ha iaf 2 par ridbyxor oxå när meetinget varar 3 dagar, då vi inte har nån speciell tillgång till tvättmaskin..
Iaf! Köpte 2 par nya på horze som satt riktigt bra o var suuuupersköna!


Glansburk.
Det är så att jag hittat den absolut BÄSTA smörjsakeb EVER. DEB gör så att allt ser nästinpå lackat ut! Bah älskar den!!! Köpte en sån..;)) var liksom tvungen..

2 pikéer
Bra att ha ombyte mellan klasserna

Tunna ridstrumpor

2 tävlings"skjortor"
Bara för att min enda är lite överdrivet liten vid det här laget... Haha, helt galet hur mycket jag älskar min gamla men måste nog byta nu...

Tävlingsskåp!
Jag dog lite halvt när vi köpte det! Så nöööjd.. Så har jag en plats o stänga in sadeln, tränset o allt annat på... Kommer bli så skönt att kunna låsa in det

Vita handskar
Asså jaa, det var väldigt nödvändigt. Skulle kunnat lägga ut bild på dom jag använt dom senaste åren.. Såååå fula men ändå rätt då sköna.. Nej, men hål överallt, inte vita längre o så små att spännet inte går att stänga! O ändå älskar jag dom.. Kanske för att det var dom jag använde första gången jag "tävlade".. Minnen

Brosch
Har aldrig använt, börjar nog nu, tänkte jag..;)

Regnställ
Sånt man egentligen ALLTID ska ha med sig på tävling. Helt plötsligt är framridningen utomhus o det spöregnar. Så sjukt användbart. Big like. Så värt att köpa, finns överallt

"Hårgele"
Inte riktigt, till för hästar liksom. Väääldigt bra att ha på R, då hans man är så himla fjunig o okontrollerbar.. Blev inte bättre utav att mamma råkade klippa av det lite oxå när hon skulle "klippa" bort en snodd. Stod RAKT upp i typ en månad, hahahaha, syns faktiskt på en del foton XD

Nummerlappar
Bara för att jag är sämst på att hålla reda på sånna o tar jämnt sönder dom, köpte vi 2. Hehehehe, det blir braa.. En på tränset o sen när jag rider sätter vi en annan på schabraket. Awsome, så slipper vi bli diskade 4 gånger, smart va?

Vita lindor.
Asså jag är inte helt nöjd över det.. Vill egentligen ha vita strykkappor MEN DET HAR DOM JU INGA!!:||| aja, till nästa gång kanske..
Köpte 4 till så att jag inte behöver ha samma hela helgen

Det var allt jag kommer på just nu!

/Iduul


Helt underbart!

Har det sååå bra här redan, strålande sol, djur överallt och trevligt sällskap - kan inte bli bättre!
Ska strax ta in alla shettisar och fixa dom, även min Anton ska få bli extra ompysslad innan det kommer mycket folk hit. Ikväll ska jag rida 2 unghästar om jag hinner, annars bara en av dom. Har kommit 3 föl hit också, alla är skäckar så ni kan ju tänka er min reaktion ;) superfina är dom!
Nä, nu ska jag hitta på något så hörs vi senare ikväll, kanske kommer en liten film när jag rider kronprins. // Jenny


Måndag

Men det spelar ju ingen roll för vi har ju SOMMARLOOOOV!!!
Va en sån där morgon där man vaknar o har den där helt underbara känslan av att man inte behöver gå upp! Sååå chill..
Idag skulle jag följt med mamma till jobbet pga att vi ska handla till meetinget, då mammas jobb ligger precis bredvid hööks. Lyyx.. Men jag orkade inte gå upp så tidigt...:| Men vi åker dit efter det istället.. Blir braaa ändå

Sitter o funderar på om det är nåt jag glömt på listan...
Vad brukar ni tänka på att alltid ha med?
Joo, sadel kanske men är det nåt speciellt ni måste ha med?

Vill vara HELT säker på att jag inte missar nåt... Mardrömmen att komma dit o glömmer det viktigaste... Men tror ändå att jag har med det mesta på listan.. Gaaanska säker....
Efter hööks o de, åker vi nog direkt till stallet... Ganska sent men han måste komma ut o skritta.. Blir mys


/Ida


Ängel...

För 1460 dagar, 48 månader, 4 år sen föddes min bästa vän. Han har varit hos 3 olika hem. Där han föddes, flyttade till nya ägare men blev behandlad illa, tillbaka till uppfödarna och sen till oss där han varit i över 3,5 år nu. Min bästa vän, min ängel, älskling, homie, soulmate - mitt allt. 4 år, tiden går fort!

// Jenny


Jag leveeeer

Nästan. Har värsta hostan man kan ha och knappt någon röst, uääk :( känns riktigt segt nu när jag åker till Gotland imorgon, men det blir bra ändå!

Ååååh tycker så synd om våran lilla ninis. Hennes tänder har växt otroligt fort och vi har haft kaninvakt ett bra tag nu, så vi ska åka in till veterinären imorgon. Antingen har hon bitit av en del av tungan, eller så är det tandköttet som är rejält svullet. Har hänt för många gånger att vi åker dit med djur i buren, men åker hem tomhänta. Finns ingen värre känsla, så vill inte vara med om det igen. Ni får hålla alla tummar ni har nu, vill verkligen ha hem vår lilla bebis igen...

Nu ska jag nog sova så jag inte sover bort halva morgondagen och missar båten. Godnatt på er!


Inför meeting

Man måste ju vara beredd;)))


/Ida


Tänker nog ta tag i saker o ting

Har varit otroligt slarvig med mina dressyrprotokoll o rosetter o tänkt fixa det nån dag. Blev aldrig av. Men nuuså!

Först skriver jag nog lite på dom var dom kommer ifrån o vad för placering det blev, sen sätter jag nog in dom i en pärm så att jag har ordning o koll på dom...;) (protokollen)

Rosetterna har jag faktiskt skrivit var dom kommer ifrån, på dom flesta.. Nån är utan text vet jag... Dom hade jag tänkt hänga upp sen på en tråd efter vi är klara med mitt rum, tills vidare får dom ligga i en kartong..
Men när jag väl fått ihop allt o vet vart allt ligger, då blir det skönt! Har fortfarande saker att packa upp ur kartonger.. Kom på att jag saknade km-pokalen.. Inte bra asså...:| ligger säkert i nån kartong...

Asså tråkväder det är?!
Helt mulet o grått allting.. Äre bara jag eller blir man lite deppig av sånt väder? Vill bara sitta inne o titta på tv..;) men nee.. Ska fortsätta med alla rosetter nu..
Medan jag väl håller på tror jag ska skriva en lista över vad jag ska ta med till meetinget! Det vore bra att få lite koll där oxå.. Vet att en del saker saknas så det får vi nog åka o handla. Woop woop ;) Joo, på fredag åker vii. På morgonen...:( Jag är inte supertaggad på att gå upp tidigt på morgonen, men men.. Jag kommer säkert inte kunna sova så det går nog bra ändå...;)

Men ska fortsätta med alla papper o allt nu! Seeeeeeez

Tro det eller ej, men han där nere, han är rosettplockaren;)))

/Idul


Gomorrooon

Just nu ligger jag i sängen o funderar på vad jag ska göra idag... Är så sjukt trött. Känns som att jag ska somna om när som helst...;)

Ska åka o kolla på stallet där R ska stå på "bete" i 3 veckor i sommar tänkte jag! Kolla hans hage o se hur stallet ser ut..:)
Sen åker vi hem o åker vidare till staaallet!
Hedda o jag tänkte rida på banan! Jag tror jag ska ta en runda på ängen oxå, bara så han får springa lite...;)

Tror jag måste dra mig ur sängen nu...
Asså åååååh

/Ida


Saknar prinsen...

Saknar redan lilla prinsen, även fast jag träffade honom i söndags så känns det som en evighet sen. Ska ju inte vara hos xento så mycket i sommar heller eftersom jag kommer jobba på Gervide flera veckor i streck, lite tråkigt men blir ju kul att komma tillbaka till honom och hagby sen!

Just nu är jag på ljusterö och firar midsommar.
Inga hästar = uttråkad Jenny. Men men, på måndag så åker jag antingen till Gotland och börjar jobba redan då, eller så stannar jag hemma och åker dit typ 2 veckor senare. Ska fundera lite, men vill både och lixom... ;)
Har inte så stor blogglust nu eftersom det varken finns hästar eller djur i närheten, så finns inte mycket alls att skriva om. Dessutom är min dator fortfarande hos Ida, annars kunde jag gjort en massa inställda.

Kommer uppdatera lite smått då & då, men på måndag är jag tillbaka som vanligt!
// Jenny


Glad midsommaaaar!

Nu är vi påväg (i bilen) till Norrtälje! Ska fira midsommar där det här året... Bada o allt är vad vi ska göra;)

Rozzååå får vila idag o vi fick hjälp med mockningen av Hedda.<3

Skriver mer seeen!

/Ida


Shake that azzz


Off we gooo

Drar till stallet nu o tänkte rida på banan ett tag... Sadel idag kanske?;)

Hade faktiskt tänkt åka till hästaffären först o kolla på ett par nya ridbyxor o lite tävlingssaker, typ nummerlapp o vita handskar... Kändes liksom lagom bra när nummerlappen ramlar av o handskarna går sönder på samma tävling...:|
Men jag har en fråga!!!

Använder ni boots o vita strykkappot när ni är ute o tävlar? Alltså inte inne på banan;) men efter? Har funderat på det ett tag, då lindor är lite "ineffektivt"...
Säg gärna vad ni tycker, behöver lite hjälp!;)

/Ida


Barbacka is dah shit

Ursäkta för bildkvaliten...
/Idulul


Glöm inte!!

Följ oss på instagram!

@ida0507
@jennymattssonns

/ponnyryttarna


2010 - 2013

2010
 
2013
 
 

Scilla & Xento

God morgon!
 
Inatt kunde jag inte sova nånting iprincip, vaknade flera gånger och det tog ca 1 timme att somna om igen, såå segt och jag hoppas verkligen att det inte är för att jag börjar bli sjuk!
Idag kommer Elvira till stallet och ska få rida Xento medans jag rider Scilla, först jobbar vi lite på banan och sen rider vi ut slingan. Har ju aldrig träffat Elvira förut, så det ska bli jättekul!
 
Igår red jag ut med Helene och Sandra, runt Täby ryttarcenter och racade lite, haha xento har sån överskottsenergi mot det hållet, dont know why ;) Gick iallfall superbra och det var en väldigt rolig uteritt!
Han går även ute över nätterna nu, i en liten hage i sommarhagen.
Nu ska jag ta på mig ridkläderna så jag inte behöver stressa in i sista sekund, men vi får höras senare idag om hur det gick att rida osv.
 
// Jenny
 
 

Bildbomb

Från 2010 hela bunten, tur att man utvecklas!

Ridlägret på Hästede, fick prova på massa kul!
// Jenny


You know...

Bara lite speciella, men det är så vi rullar!


Fagersta RyttarKlubb

Joo juste tävlingen...

Idag var det en sån där tävling där man åker iväg o testar nåt nytt... Jag liksom ville se vad som hände om jag gjorde "så" o vad som händer om jag gör "såhär"... Skaffa erfarenheter. Så vet jag till nästa tävling liksom!
Hade det här problema med mina händer... Dom är ju rent ut sagt... Jaa, förjävliga. Sitter hela tiden o ställer, ställer, böjer, fixar, håller på, o tar nya tag på tygeln... Såå, det var liksom sagt att jag skulle rida så stilla, o högt med handen jag kunde hela dagen. 2 klasser. La 1+La p1.

Som vanligt var La 1 före La p1. På framridningen kändes allt väldigt bra faktiskt.:) Böjde honom lite i båda varven o testade att höja händerna. Det var svårt. Ärligt talat. Det var riktigt svårt. Jag har övat sååå länge på mina händer o fortfarande är det svårt. Aa fatta villa problem asså!;) omöjlig jag är... Men R var som vanligt snäll o lydig, lite svår att få på tygeln i skritten (som vanligt) men det kom när han fick mer drivning! Man får ju alltid jobba hästen. Oavsett.
Red programmet, kändes riktigt bra! Händerna i luften o flyt genom det hela! Hade aldrig kunnat drömma om mer när jag skaffade honom, sån fajt det varit genom allt... Men all träning lönar sig.:)

Kom på förstplacering på 73 %. Riktigt nöjd med den. Ärovarvet gick lite segt, men bättre det än att han skenar runt:)
Sedan fick han stå i transporten ca 2 timmar till nästa klass började.. (Hade en lite senare starttid)

Red fram, hade inte ALLS samma känsla som innan, kände lite som att jag hade tappat honom.. Ingen kul känsla.. Mina händer bara föll ju ner oxå när jag kände att han behövde jobbas... Men i själva verket behövde han bara drivning.. Dumt av mig, mitt fel. Nästa gång spikar vi dä !!! Tagga

Där blev det en andraplacering på 65%. Var inte nöjd med ritten.. Verkligen inte.. Men vi fick bra "betalt" ändå...:) Varför sura...? Spelar ingen roll om man får placering egentligen. Huvudsaken är att känslan o sammanspelet mellan ryttare o häst funkar bra. Då kommer man långt.

Ledsen att det blev sååå långt.. Har inga bilder på mobilen heller, bara på kameran, kan lägga upp dom imorron kanske?;) +filmerna! Men det löser sig imorron. Nu ska jag sova o ladda...
Nej vänta!
Imorron blir det inget stall.. Rozzo vilar o vi har redan fixat maten o dä med hjälp av en kompis mamma.. Verkligen snällt gjort att ställa upp o mocka!<3 Sååååååå stort tack, där!

Pappa fick huvudrollen i bilden, verkligen älskar den! Alla är så glada<3

/Ida


Prinsen

Red ut barbacka som planerat, slingan blev det och det gick super! Mamma sprang med och xento blev jäkligt taggad emellanåt, lilla prinsen! Det är de som är så kul med honom, han kan vara så lugn, men ibland får han fnatt och är helt tokig!
Nu ska jag sova, upp klockan 9 imorgon för att rida ut med Heléne & scilla vid 10. På måndag kommer Elvira, Emmas kusin, och rider x medans jag rider scilla. Ska bli superkul! Hörs imorgon när ett bra tillfälle kommer haha!

// Jenny

Han har ju rätt snygg nacke ändå ;)


Påväg hem från tävling

Ska vara lite hemlighetsfull om resultaten tills jag skriver ett lite längre inlägg..;)
Men var o tävlade idag! Kval till nationell nivå.. Men säger inte mer..


Sitter i bilen nu, påväg hem o tänkte cykla förbi J med hennes dator som hon glömde.. Känner mig lite glad idag, myzzz..;)
Skriver längre snart, wait for it...

/Idaa


Xento barbacka


Sorry!

Glömt datorn hos Ida... Får uppdatera genom mobilen istället ;)

Red bara xento idag, blev för sent för att rida scilla också + att det började spöregna vilket inte är så kul att rida i.
Iallafall så red jag xento på volten, men det gick inte alls bra idag... I början kändes han fin & så, men sen kunde jag inte ställa honom varken till höger eller vänster, och till sist kunde jag inte ens få ner honom på tygeln. Provade att ta av sadeln och rida barbacka och då gick det grymt. Så Emma & Heléne ska kolla ifall det är så att sadeln inte ligger bra eller så, jag kommer rida barbacka eller i hans andra sadel tills dess så behöver det inte bli såna här missförstånd. Trodde att x bara var trotsig och kickade för det var jobbigt först, men det var ju något med sadeln. Har varit så förut men inte lika mycket så då har det iallafall funkat. Ska se om det där kan lösa sig snart!

Imorgon hänger mamma med till stallet och springer medans jag rider x. Men först ska jag kolla när Heléne tränar scilla i dressyr, åh ska bli så kul att se deras utveckling, har ju mest sett dom i skogen! Söndag & måndag är inte så mycket planerat mer än att jag även ska rida scilla på måndag, ute blir det nog då!

Kanske kommer en video från idag, ska se om det är någon där han gick ok för det andra är inte så kul haha ;)
// Jenny


Kväll!

Lite söta bilder på X från idag!


Kommer uppdatera mer imorron!

/Ida


Några från idag

Några bilder från idag, nu ska jag städa, äta och sen uppdatera bloggen ordentligt från datorn. Hörs snart!
// J


Sommarlov

Bästa känslan är ju att vakna upp och känna tanken av att man har sommarlov, wihoo!

Ska snart dra till bussen med Ida hem till mig, packa mina ridgrejer för att sen åka till hagby. Scilla ska jag rida på volten hade jag tänkt, och antagligen så med xento också.
Ska ha xento extra nu några dagar, så det blir idag, lördag-söndag-måndag & på torsdag. Torsdag eftermiddag åker jag till ljusterö och firar midsommar där, sen åker jag antingen med Ida till Norrtälje eller så är jag hemma en vecka och sen åker till Gotland, Gervide. Får se hur det blir men grymt är jag säker på att det blir!

Hörs sen direkt från stallet, film kanske kommer!
// Jenny

Bilden är från igår på skolavslutningen, där ser ni ju lite också vad jag hade på mig :)


Myyyz

Hemma nu, med Jennö från träningen!:) Gick bra, hade programridning, vilket behövdes inför lördagen!;) Som sagt är det La 1+La p1, men övade bara på La 1:an idag då det är det programmet jag aldrig ridit... Sant faktiskt.. Min första La var en p1:a... Badass over here. Nää men det blir kul! :)
Skulle ha fått sällskap av Amanda på Fay, men det dök upp ett "hinder" för dom så det blev inget för dom..:/ Trist.. Men sånt händer! Det är bara att planera nästa tävling!

Nu ska Jennö o jag fortsätta flumma.. How we roll.B)
(Gammal bild på Råzzååå<3)


Ida & Rozzo

Träning 13 Juni


Träning med Ida

Men hej bloggen, länge sen haha!

Är på väg till Idas träning med rozzo, jag ska filma & fota så det kommer antagligen upp ikväll. Sen blir det blogg/tjejkväll hos Ida och en massa bloggning (hoppas jag). Nu sätts bloggen igång som vanligt för min del!

// jenny


Tillbakaaa

Är helt slut. Varit o badat sista gången med min fina klass.. Lite trist att säga hejdå men joo... Dags att gå vidare snart oxå..:/
Mamma var hos eelskling idag, jag red igår på banan o tränade hårt så han förtjänade lite vila...<3 På lördag är det tävling! La 1+La p1. Ska träna torsdag (imorron) o fredag för Nina, så jag får nog tillräckligt med stöd till dess..;)
Nu ska jag plugga program istället för matte, bah YEZZZZ..;) Men är inte heeeeelt klar än, imorron är det avslutning, ska säga hejdå till alla.. Usch. Nej men det blir bra..

/Ida


Outfit

Tröja: ginatricot
Shorts: kappahl (barnavdelning haha)
Flätat skärp: loppis i Vallentuna

Helt kär i skärpet, köpte det igår för ynka 50:-!

// jenny


Tisdag - sol & bad

Klassen är iväg och badar, dock sitter jag med mobilen och gör typ ingenting.. ;)
Ska cykla hem om ca 30 minuter, då är det ordentlig bloggning som gäller. Ville bara säga att jag lever, typ...

//Jenny


Massa olika klipp från Gotland


Sommaren

Tänkte vara jättepigg o glad idag, vilket jag egentligen inte är.. Men jag försökerrrrr.
Vaknade imorse med den där minen som bara säger att denna dag inte kommer bli bra. Joo, jag trotsar. Sån är jag.;)

Hade tänkt skriva om vad jag gör idag, men näääää.. Känns lite trist.. Så jag berättar vad som händer i sommar istället.

Då är det såhär. Jag kommer satsa allt nu på R o tävlingar. Känns rätt o det är bland det roligaste som finns.<3 Ska se om J vill hänga med oxå...;) Tror hon vill det, antingen med X eller utan.. (Vi tränar Xter just nu så akta er! Snart kommer guldekipaget!!)
Så tyyyp hela sommaren kommer gå åt R. Nu har jag bytt stall oxå, så om jag behöver ridhus, så är det fixat! Måste säga att jag trivs riktigt bra där o R oxå.. Han bara gick in i boxen o såg nöjd ut..:)
Såå, dom första veckorna kommer jag inte göra nåt annat än att vara i stallet o träna rövarna av mig o R.. Kommer gå fenomenalt!;) Åker på några planerade tävlingar oxå, o försöker klättra i klasserna!;)
Sen efter dom veckorna så får R en liten semester o nu ska ni få höra... Jag, Jenny o Amanda ska åka till hennes landställe med våra ponnysar! O bara mysa!! ÅÅÅÅH vad jag längtar... Rida sent på kvällen, bada, träna, HOPPA!!! O herregud va myys.. Big like, på den;) R kommer älska de...<3

När vi kommer tillbaka, ska vi renovera huset. Wihooooonää... Men det behövs.. Typ bara ytskiktet. Måla om byta golv o lite sånt...


Har faktiskt inte planerat så mycket mer utan att rida, vara med kåmpisar o vara med Jenny heeeela sommaren..<3 så mys......
Vi får se!;) kommer skriva här dagligen!
Snart. Är sommarlovet igång.

/Ida


Sköna vi ee..

(Gammal video)
/ponnyryttarna


Ny dag imorron!

Allt kommer gå fort imorron, får se om jag hinner göra nåt snabbt inlägg.. R ska "packas" o dom sista grejerna.
Tänkte dra till centrum o handla lite kläder oxå.. Men det är en annan sak.. Sen rider jag o känner på honom om han känns pigg eller stel, på ridbanan..

Vet inte hur jag ska beskriva hur jag känner just nu. Lite både och, kanske..? R vet inget än.. Han står nog o sover just nu.. Men jag tror ändå att han kommer trivas i nya stallet... Det hoppas jag iaf med hela hjärtat..<3
Gubben fick gå hårt idag.. Han hade fått stå i 3 dagar så han var lite stel, men det löste vi!! Team..

Måste verkligen tänka posetivt o glatt nu.. Känner att jag är klar med det deppiga.. Såå! Jag har skaffat en del "sköj" att skriva om...!;)
Det kommer i ett annat inlägg)))
Ni får väääänta o see..

/Idul


Hej o hejdå

...

Jag har bestämt mig för att byta stall. Jag flyttar den 6 juni (torsdag) men kommer vara så gott som borta idag oxå.. Anledningen:
Ridhus prioriteras nu ganska stort.. Såå jaa. Det är värt att flytta.
Vi packar alla saker onsdagen o flyttar dom o sen så lastar vi R o säger hejdå till Hagby...

Hagby har jag alltid stått i. Det var där jag stod med min allra första egna ponny. Kommer ni ihåg Vilma? Joo, hon hette så. Stoig o envis som bara den.. Men Hagby var ändå platsen jag älskade att vara på... Så kommer det nog alltid att vara.
Jag känner mig "pushad" oxå av vänner o andra som står där, att liksom ta steget.. Jag förstår vad dom menar.. Jag har stått på Hagby i 4 år, sett mååånga komma o gå, men själv stått o tittat på...
Känns på det sättet rätt OK, eller det känns... Väntat. Känns som att det är rätt tidpunkt att ändra nåt nu. Jag kommer sakna alla där o kommer säkert ha nån ångerdag.. Men det känns ändå rätt. Så jag gör vad jag känner för... Jag vill ändra på nåt. Jag vill satsa.

Snart är det hejdå till Hagby... Snart..
Jenny o jag kommer absolut att ses o rida tillsammans. Det är självklart. Så det är inte sååå sorgligt.. Vi kommer träffas flera gånger o göra allt vi brukar, som vanligt...
Kommer inte vara så aktiv just nu... Men då vet ni varför..

/Ida

https://cdn2.cdnme.se/4059870/6-3/pic_51aed2e8ddf2b317428833ba.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4059870/6-3/pic_51aed2f0e087c31a06720a3b.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4059870/6-3/pic_51aed2f19606ee74722ecdb5.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4059870/6-3/pic_51aed2f5ddf2b316c7267d2c.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4059870/6-3/pic_51aed307e087c319f8285444.jpg" class="image">


Imorron...

Kommer ett långt inlägg om vad jag hållit hus nånstans dom senaste dagarna...

(Det blir lite känslofyllt..)
Kommer säkert fälla några tårar medan jag skriver..


/Ida


Tokponny!

Idag när jag tog in Xento från hagen så var han typ allt förutom brun. Grå, blå, svart... Shiiiet, han hade rullat sig i blötlera och det var ju över hela kroppen förstås!
Stog och borstade honom i över en timme med mer än 10 olika borstar, var heelt galet vad det dammade ;) 
När han äntligen var någolunda ren så sadlade jag honom, och satte på nya drömtränset, han går så himla bra på det och han verkar tycka om det också!
 
Hade tänkt att rida på banan i ca 30 minuter, men det hellregnade i täby imorse så det var vattenpölar & slaskigt överallt. Red ut till en liten äng med helt perfekt underlag istället och jobbade honom i trav och galopp. Racade även lite där, ååh bästa ponnyn skötte sig exemplariskt! ;)
Duschade av honom sen, han brukar gå runt och nästan vägra, men idag tyckte han faktiskt att det var skönt!
Betade honom ett tag & borstade honom medans efteråt. 
 
Just nu sitter jag och äter middag framför datorn, i sängen. Badass som jag är, får passa på när mams & papi inte är hemma juu! Ska snart göra en läxa, sen är jag fri hela kvällen och ska bara sega. Soft helg, ohyes!
 

 
2 mysiga bilder från idag!
 

Vart vill jag att bloggen ska hamna?

Funderar ofta på hur jag vill att bloggen ska bli, stor eller ha den som den är?
Tänkte dela med mig av mina ''idéer'' och tankar kring detta, så kanske vi kan hjälpas åt att nå målen!
 
- Först & främst, se på olika bloggar bland ''dessa bloggar läser jag'', så vill jag självklart se ponnyryttarna. Har sett på 2-3 bloggar som skrivit det, och jag har blivit mer än glad varje gång!
 
- Förebilder, vill väl alla vara. Att vara tvungen att sköta sig och visa andra att man kan stå upp för sig själv, ska våga och bli starkare i sig själv. Har fått höra detta mer på sistone då jag fått mycket negativa kommentarer, men då skrivit mycket om att jag ska stå upp för att det är fel. Härligt!
 
- Blogga på en större portal. Typ som horsespot, skulle kännas sjukt maffigt. Mer än det behöver jag väl inte säga?
 
- Samarbeten, företag. Allt från tävlingar, recensioner, bara företagen kontaktar mig eller Ida personligt så betyder det att vi är på väg närmare 'toppen' med bloggen.
 
- Sist men absolut inte minst, alltså det viktigaste - att man får höra att alla bloggläsare är nöjda. Dvs, mycket kommentarer om bloggen, vad som kan förbättras och sånt. 
 
Låter det rimligt? Ingenting är omöjligt, eller? ;)
 
// Jenny
 

Snälla, bara läs & ta in!


Nu har jenny varit i farten igen!

Fast bara nödvändiga grejer den här gången!

Man & svans spray - hööks 129:-
Rid/ländtäcke - hööks 199:- (råkade ta sönder hans andra i kardborren)ihopvikt på bilden!
Stigbygelsnoddar gröna - hööks 10:-
Svampar, mini - horze 4:-/styck

Svamparna är tänkta till hans ögon som rinner ganska mycket, vill inte använda stallets smutsiga & håriga så det finner ännu mer :/

Sen köpte även jag och Ida en present till Heléne också, kan inte skriva vad det är än eftersom hon kikar in här ibland ;)

// jenny


Men hallåå

Tja, tjaaa

Uppdaterar fort.:| Blir nog bra ändå.
Idag vart dä uteritt! Skiiitmysigt! Joo... Det blev 3 timmar... Såå mysigt, bara satt där o myste i solen. Så chill dä kan bli. Det var sjukt varmt idag, tror att det var nåt med 25.. Asså, jag råkar vara en sån som inte riktigt uppskattar sån värme, men, men... Det var skönt idag faktiskt...;)
Jennö o jag red *host vilse... Gick väl OK ändå. Men vi fick vända... Men VI HITTADE EN SJÖ!!!!! Vi älskar ju sjöar, typ dää bästa som finns jue!!! MEN. Det fanns typ INGENSTANS att gå ner. Men det gick väl bra ändåå...
Hade stora problem med myggorna... Verkligen HATAR dom. Gjorde ont som f***n.... Rozzo hade oxå lite elaka tankar om dom, tror jag...
Bombar er med biiiiildeeer!!!

/Iduuul